mandag den 24. februar 2014

Hård start efter en længere pause

Efter en lang periode hvor vejret bare ikke har passet til vores fridage, lykkedes det endelig at komme afsted en dag i vinterferien. Det skulle dog blive langt mere bøvlet end normalt, men sådan er det ofte på årets første tur.

Vi ankom til havnen dagen før, og fik gjort grej klar og hygget over et par øl. Vejrudsigten lovede aftagende vind så humøret var i top. Til morgen viste det sig så at vinden ikke var aftaget - tværtimod. Af samme grund ventede vi lige med at sejle ud til lyset var tændt. Det var vi glade for senere da vi "gik på grund" i tang i indløbet til havnen. Efter et par forsøg måtte vi simpelthen give op og trække båden op og ræse til nærmeste alternative havn. Her brugte vi så en times tid på at forsøge at få sladrestrålen på motoren til at virke. Heldigvis viste det sig at der var køling på motoren, og således kun var selve sladrestrålen der strejkede. På vej ud af havnen opdager vi så at navigatoren pludselig ikke vil læse vores kort, og at det i øvrigt er blevet temmelig tåget. Min gud - Det skulle bare ikke være let den dag. Til sidst kommer vi dog afsted.

Det blev en dag med lidt for høje bølger, lidt for meget vind og lidt for få fisk. Dog får vi slidt os til to fine fisk på 9,8 og 10,5. Et lille plaster på et alt for stort sår :-(


Ingen kommentarer:

Send en kommentar